Log ind

Glemt adgangskoden?

Deltagelse

Deltag i Netwerk EUD

 

Deltagelse betyder, at I som skole anvender Netwerks metoder til at arbejde med arbejdskultur og stærke fællesskaber blandt eleverne. Netwerk har også som formål at forebygge ensomhed, og at støtte eleverne i at skabe en holdkultur, hvor alle føler sig trygge og velkomne fra den første dag på skolen. For at kunne dette, er det nødvendigt, at de involverede lærere og vejledere deltager på et heldagsseminar.

Der skal sendes nok lærere af sted på seminar til, at de kan løfte i samlet flok. Det betyder at mindst halvdelen af fagretningens GF1-hold eller GF-2 hold skal være med. Kun lærere, der har deltaget på et seminar, må undervise i Netwerk.

Med Netwerk EUD kan I gennemføre Netwerk på alle erhvervsuddannelser inklusiv EUX, dog ikke AMU-kurser. 

 

Abonnement

Abonnementet giver jer adgang til al materialet, mulighed for sparring med Netwerk samt gratis deltagelse på opfølgningsseminar. Abonnementet på Netwerk EUD gælder som udgangspunkt fra januar til december.    

 • Abonnement på Netwerk EUD: 5500,- årligt
 • Treårsabonnement på Netwerk EUD: 14.000,- betalt det første år.

Ved det treårige abonnement gives der 15% rabat – og det letter administrationen både hos os og jer.    

 

Seminar

Seminaret i Netwerk er et heldagseminar. Vi komme ud på jeres skole og afholder det.

Priser:

 • Op til 15 deltagere: 12.000,-
 • Op til 35 deltagere: 18.000,-
 • Op til 55 deltagere: 24.000,-
 • Op til 75 deltagere: 30.000,-

Læs mere om seminaret her. 

 

Tilmelding

Ønsker I at tilmelde jeres skole til Netwerk så kontakt Ventilen på netwerk@ventilen.dk. 

 

”På Roskilde Tekniske Skole arbejder vi målrettet for at minimere frafald på vores uddannelser. Netwerk understøtter dette arbejde på en rigtig god måde. Vi har haft en overvældende positiv respons fra både lærere og elever, hvilket især skyldes at det er enkelt at implementere i den daglige undervisning, det fremmer arbejdet med skabelsen af positive læringsmiljøer og relationer, og så kræver det ikke ret mange ressourcer.”

- Anders Michael Kjærsgaard, Uddannelsesleder BYG på Roskilde Tekniske Skole.

 

 

Deltag i Netwerk gymnasial

 

Deltagelse betyder, at I som skole anvender Netwerks metoder til at arbejde med klassekultur og stærke fællesskaber. Netwerk har også som formål at forebygge ensomhed, og at støtte elever på ungdomsuddannelser i at skabe en klassekultur, hvor alle føler sig trygge og velkomne fra den første dag på skolen. For at kunne dette, er det nødvendigt, at de involverede lærere og vejledere deltager på et heldagsseminar.

Der skal sendes nok lærere af sted på seminar til, at de kan løfte i samlet flok. Det betyder at mindst halvdelen af klasserne på første årgang skal være med. Kun lærere, der har deltaget på et seminar, må undervise i Netwerk.

Med Netwerk gymnasial kan I gennemføre Netwerk på følgende uddannelser: STX, HF, HHX og HTX. 

 

Abonnement

Abonnementet giver jer adgang til al materialet, mulighed for sparring med Netwerk samt gratis deltagelse på opfølgningsseminar. Abonnementet på Netwerk gymnasial gælder som udgangspunkt fra august til juni.

 • Abonnement på Netwerk gymnasial: 5500,- årligt
 • Treårsabonnement på Netwerk gymnasial: 14.000,- betalt det første år.

Ved det treårige abonnement gives der 15% rabat – og det letter administrationen både hos os og jer.   

 

Seminar

Seminaret i Netwerk er et heldagseminar. Vi komme ud på jeres skole og afholder det.

Priser:

 • Op til 15 deltagere: 12.000,-
 • Op til 35 deltagere: 18.000,-
 • Op til 55 deltagere: 24.000,-
 • Op til 75 deltagere: 30.000,-

Læs mere om seminaret her. 

 I Netwerk gymnasial holder vi også åbne seminarer i maj og august.

 

Tilmelding

Ønsker I at tilmelde jeres skole til Netwerk så kontakt Ventilen på netwerk@ventilen.dk.

 

”Vi - både elever og lærere - er meget glade for at være med i Netwerk. Metoderne i Netwerk er ikke 'rocket science', men det virker – primært fordi det er ekstremt handlingsorienteret og velafprøvet. Som en konsekvens af Netwerk oplever vi, at eleverne tager mere ansvar for hinanden, f.eks. ved at ringe til hinanden, hvis deres makker ikke kommer i skole eller ved at tage noter til deres makker. De fællesskabende aktiviteter sender også et fint signal til eleverne om en prioritering af fællesskabet i klasserne – og at det er deres fælles ansvar, at fællesskabet skabes og vedligeholdes.”


- Anja Jensen, Pædagogisk leder på Favrskov Gymnasium i Hadsten.