Tilmelding Netwerk EUD

Tilmelding

Ønsker I at tilmelde jeres skole til Netwerk så kontakt Ventilen på netwerk@ventilen.dk eller projektleder Astrid Sandmark på tlf. 70 208 308.

Med et abonnement på Netwerk får din skole adgang til vores undervisningsforløb (inkl. lektionsplan og undervisningsmateriale der kan tilgås på hjemmesiden) samt gratis deltagelse på opfølgningsseminarerne, der afholdes hvert år, gratis sparring med projektleder Astrid Sandmark, og opfølgende nyhedsbreve med gode idéer til aktiviteter og påmindelse om brugen af vores metoder m.m. Med Netwerk EUD kan I gennemføre Netwerk på alle erhvervsuddannelser inklusiv EUX, dog ikke AMU-kurser.

Prisen for at tilmelde sig Netwerk er det første år:

5.500 kr. + Seminarpris

De konkrete priser kan du finde i prisskemaet til højre. Prisen på seminaret afhænger af ønskede antal lærere, skolen vil uddanne. Når skolen er tilmeldt Netwerk, er prisen for det næste skolår 5.500 kr i abonnement. Hvis skolen ønsker at uddanne flere lærere, men ikke har nok deltagere til at booke et nyt seminar, sker dette på Netwerks regionale seminarer. Her er prisen 1.500 kr pr. person for deltagelse.

Abonnement

Abonnementet på Netwerk EUD gælder som udgangspunkt fra januar til december.

  • Abonnement på Netwerk EUD: 5500,- årligt
  • Treårsabonnement på Netwerk EUD: 14.000,- betalt det første år.

Ved det treårige abonnement gives der 15 % rabat – og det letter administrationen både hos os og jer.

Seminar og priser

Seminaret i Netwerk er et heldagseminar. Vi kommer ud på jeres skole og afholder det.

  • Op til 15 deltagere: 12.000,-
  • Op til 35 deltagere: 18.000,-
  • Op til 55 deltagere: 24.000,-
  • Op til 70 deltagere: 30.000,-