Log ind

Glemt adgangskoden?

Bag Netwerk

Et bredt samarbejde

Ventilen
En frivillig social ungdomsorganisation, der har til formål at forebygge og afhjælpe ensomhed blandt unge. Ventilen driver mødesteder for unge, der føler sig ensomme og arbejder desuden for at skabe viden og debat om unges ensomhed.
Se Ventilens hjemmeside her.

Mary Fonden
H.K.H. Kronprinsesse Marys Fond har til formål at forebygge og afhjælpe social isolation, fremme tolerance og forståelse for forskellighed og skabe håb. Mary Fonden udvikler og driver projekter i samarbejde med bl.a. NGO'er, virksomheder og fonde ud fra grundtanken om, at "Alle har ret til at høre til". Ensomhed er et af Mary Fondens tre indsatsområder.
Se Mary Fondens hjemmeside her.

Lauritzen Fonden
Lauritzen Fonden er en erhvervsdrivende fond med almennyttige interesser og er finansiel partner i Projekt Netwerk. Fonden støtter projekter rettet mod sårbare og udsatte grupper i og uden for Danmarks grænser.
Se Lauritzen Fondens hjemmeside her.

 

I opstarten af projektet, var der desuden et tæt samarbejde med:


Syddansk Universitet
Mathias Lasgaard, cand.psyk. og ensomhedsforsker, følger Netwerk med henblik på at evaluerere og kvalitetssikre projektet. 
Kontakt Mathias Lasgaard her.

Tværs
Tværs er et site og et radioprogram på P3 med portrætter af unge og historier om de problematikker, man som ung kan komme ud for. På dr.dk/tværs findes også en rådgivningsportal med kvalitetssikrede og gratis rådgivningstilbud for unge i Danmark. Tværs er finansieret af Egmont Fonden.