Opfølgningsseminar på egen skole

Opfølgningsseminar for lærere, der bruger Netwerk

Seminaret på egen skole er et tilbud til jer, der gerne vil styrke jeres fælles praksis omkring Netwerk og få mere fælles viden.

Der vil være mulighed for at få sparring fra Netwerks konsulenter samt gå i dybden med trivselstemaer.

Opfølgningsseminaret varer enten to eller fire timer og vil veksle mellem vidensoplæg, erfaringsudveksling blandt deltagerne og øvelser. Ved det lange seminar er der flere øvelser/cases og tid til sparring på konkrete problemstillinger.

 

Kontakt os på tlf. 70 208 308 eller netwerk@ventilen.dk for at booke eller høre mere.

Det er som udgangspunkt ikke muligt at booke os til opfølgningsseminar i maj og i uge 30 og 31 i august.

Vi holder gerne opfølgningsseminarerne for skolens samlede lærergruppe – også dem der ikke har været på Netwerksseminar endnu. 

Pris ved op til 35 deltagere

To timer: 8.000,-
Fire timer: 11.000,-

Pris ved op til 55 deltagere

To timer: 10.000,-
Fire timer: 13.000,-

 Seminaret kan tilpasses jeres skoler og er et supplerende tilbud til grundpakken i Netwerk.

2 gange årligt tilbyder vi de lærere, der har adgang til at undervise i Netwerk, at de kan deltage på et gratis online opfølgningsseminar.

Vælg mellem følgende temaer

  • I dybden med fællesskabende aktiviteter – Fællesskabende aktiviteter er en af hjørnestenene i Netwerk. Lær om noget af teorien bag og få endnu flere øvelser og idéer til aktiviteter.

 

  • Langvarig ensomhed. Hvad gør manglen på social kontakt ved os, hvordan påvirker det en klasse, når en elev står helt udenfor – og ikke mindst hvordan kan I som undervisere hjælpe?

 

  • Præstationspres – Fokus på hvordan karakter- og præstationspres påvirker de unge og få inspiration til at hjælpe dem med at navigere i det.

 

  • Samtaler med elever, der mistrives – hvordan I støtter eleven til at tage de første skridt til at få det bedre. I får både teori og praktiske øvelser i at spørge ind til social trivsel.

 

  • Relationskompetence – Lærer-elevrelationen har stor betydning for elevernes trivsel. Bliv klogere på hvad relationskompetence er og hvordan man handler relationkompetent i mødet med elever, der føler sig ensomme.


Forældreinformation

Forældreinformation

Her findes information til forældre om Netwerk og ungdomsensomhed. En pdf-fil, som kan printes og lægges ved et velkomstbrev til eleven, eller kan vedhæftes en mail til forældrene.

Download materialer her